Ledige stillinger

Vi tilbyr våre ansatte de beste arbeidsverktøyene, en internasjonal merkevare, verdifull støtte, stor frihet og vi skaper muligheter for alle –

Vi har en flat organisasjonsstruktur som gir muligheter for alle i hele kjeden. Vi inkluderer alle i utvikling og strategi. Ved dette gir vi alle, uansett stilling, en sterkere følelse og opplevelse av å være en del av noe stort. I RE/MAX kan alle bidra med idèer og forslag, og de blir verdsatt og tatt i betraktning. Vi ønsker at alle skal føle seg som en del av RE/MAX-familien.

Bli Franchisetaker

Vi i RE/MAX er godt kjent med utfordringene ved å starte eget meglerkontor, men vi er også bevisste på suksessfaktorene. Derfor har vi utviklet et støtteapparat til deg som sørger for lav risiko og høy avkastning for ditt meglerkontor. 

Hvorfor velge REMAX

Vi er en del av verdens største eiendomsmeglerkjede med et globalt nettverk og stor salgskultur med lokal tilstedeværelse. Hos oss vil du føle samhørighet og et stort internasjonalt felleskap. Du kan bla benytte dette nettverket til å selge eiendommer på tvers av landegrenser.

RE/MAX skaper muligheter for alle – Vi har en flat struktur som gir muligheter for alle i hele kjeden. Vi inkluderer alle i utvikling og strategi, og ønsker at alle skal føle seg som en del av RE/MAX-familien.

Velkommen til RE/MAX-familien!

Vi hjelper deg gjerne

I RE/MAX brenner vi for å gi våre kunder en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe vi kan hjelpe deg med.