Bli med i RE/MAX-familien

I RE/MAX får du frihet til å drive for deg selv samtidig som du får god støtte til etablering og vekst. RE/MAX skaper muligheter for alle – Vi har en flat struktur som gir muligheter for alle i hele kjeden.

Har du viljen til å lykkes, har vi oppskriften!

Drømmen om eget meglerkontor

Kanskje du allerede har realisert drømmen om å starte eget kontor, men så har den tiden du før brukte til å megle blitt spist opp av tidskrevende kontorarbeid, vanskelig rekruttering og oppfølging av leverandører. Da har du gode muligheter for å lykkes hos oss, som en del av verdens største eiendomsmeglerkjede.

Vi i RE/MAX er godt kjent med utfordringene ved å starte eget meglerkontor, men vi er også bevisste på suksessfaktorene. Derfor har vi utviklet et støtteapparat til deg som sørger for lav risiko og høy avkastning for ditt meglerkontor.

Som franchisetaker i RE/MAX får du

Markedsføring

Juridisk bistand

Service og support

Internasjonalt nettverk

RE/MAX-familien

Bli en del av et stort og internasjonalt nettverk

Bli en del av verdens største eiendomsmeglerkjede! Hos oss i RE/MAX vil du føle samhørighet og et stort internasjonalt felleskap. Du kan benytte dette nettverket til å selge eiendommer på tvers av landegrenser og delta på internasjonale samlinger.

Vi vil veldig gjerne at du tar kontakt med oss

Hvis du kunne tenke deg å høre mer om mulighetene for å bli partner i RE/MAX, vil vi veldig gjerne høre fra deg. Henvendelsen din er naturligvis helt uforpliktende, og vi behandler den med diskresjon.