Å drive eget meglerkontor

Kanskje du allerede har realisert drømmen om å etablere et eget kontor, men opplever at tiden du tidligere brukte til å megle, nå blir spist opp av ressurskrevende og administrative oppgaver. Da kan vi glede deg med en god løsning!

Vi i RE/MAX er godt kjent med utfordringene ved å starte eget meglerkontor, men vi er også bevisste på suksessfaktorene. Derfor har vi utviklet et kjedekontor som skal være et støtteapparat som bidrar til en bedre hverdag for ditt meglerkontor. 

Kjedekontoret skal bistå med markedsføring, juridisk bistand, samt service og support.

Gjennom det internasjonale nettverket får vi jevnlig salgstrening og coaching, samt et unikt samhold på tvers av landegrenser. 

Det finnes også muligheter til å formidle oppdrag til meglere rundt i Europa (og verden forøvrig) - både ved kjøp og salg - og disse transaksjonene kan man tjene penger på. 

Vi mener at dette gir høyere avkastning med en lavere risiko for alle meglerkontorene i kjeden vår.

Som franchisetaker i RE/MAX får du

Markedsføring

Juridisk bistand

Service og support

Internasjonalt nettverk

RE/MAX-familien

Å være med i RE/MAX-familien

I RE/MAX får du full frihet til å drive for deg selv, samtidig som du får god støtte til etablering og vekst. Vi står sammen med over 130 000 eiendomsmeglere fra 110 land - og sammen har vi fokus på å videreutvikle og skape en god kjede i Norge, basert på sanne verdier og et sterkt fellesskap.

Vi har fokus på utvikling, både faglig, strategisk og personlig. Gjennom RE/MAX Europa får vi også internasjonal input med salgstrening, coaching og motivasjon som åpner opp øynene for nye måter å tenke på!

Gjennom vår flate struktur, er det åpent for alle som vil være delaktige og engasjerte for å videreutvikle både sitt eget kontor og kjeden. Dette gir muligheter for alle som ønsker å strekke seg litt ekstra for å oppnå drømmene sine...

Har du viljen til å lykkes, har vi oppskriften på å gjennomføre!

Bli en del av et stort og internasjonalt nettverk

Hos oss i RE/MAX vil du føle samhørighet og et stort internasjonalt felleskap. Du kan benytte dette nettverket til å delta på internasjonale samlinger eller å formidle eiendommer på tvers av landegrenser. Det er også ofte foredrag som er interessante og motiverende selv for oss her i Norge.

Vi vil veldig gjerne at du tar kontakt med oss

Hvis du kunne tenke deg å høre mer om mulighetene for å bli en del av oss i RE/MAX, vil vi veldig gjerne høre fra deg. Henvendelsen din er naturligvis helt konfidensiell og behandler den med diskresjon. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.