Ledige stillinger

Oktober 2022

Ny administrerende direktør i RE/MAX Norge

Det gleder oss å meddele at Jostein Engen har trådt inn som Administrerende Direktør for RE/MAX Norge fra 1. oktober 2022.

Jostein er allerede franchisetaker i RE/MAX og er Daglig Leder for RE/MAX i Ski. Han startet å jobbe i eiendomsbransjen i 2009/2010. 

Han var ferdig utdannet som eiendomsmegler med bachelor i 2013 og har fra den gang jobbet i Follo markedet med lokasjon i Ski.

I overgangen fra 2017 til 2018 startet han opp RE/MAX In House Eiendomsmegling AS, som en av de første franchisetakerne i RE/MAX Norge. Da var han 25 år. Dette selskapet har han drevet og eid siden oppstart.

Nå er han blitt 31 år og tar på seg nye ansvarsområder for å utvikle RE/MAX i Norge. 

Jostein har hatt rollen som Head of Expansion i kjeden dette året og har jobbet tett med tidligere Administrerende Direktør, Geir Heimdahl.  

Geir Heimdahl fortsetter som daglig leder på sitt kontor på Gjøvik, og går også over i en ny rolle for kjeden, og han ser frem til nye oppgaver og muligheter i RE/MAX-familien.  

Vi ser på dette som en naturlig endring i kjeden, og alle parter er fornøyd med løsningen.

Aktiviteten og veksten i Ski-kontoret har økt en del de siste årene, så kjeden ønsker å fokusere enda mer på å samle kjedeledelsen nettopp her. 

Vi vil fortsette med en stødig, nøktern strategi for å vokse, og vi planlegger blant annet å opprette en intern oppgjørsavdeling som skal serve kontorene bedre enn dagens løsning. 

Vi har tro på å jobbe tett sammen, for å utvikle tjenester som kommer kontorene og meglerne til gode. Vi åpner samtidig opp for innflytelse og eierskap for våre kontorer på tjenester som vil komme sluttkunden til gode.

Fremtidsplanen er derfor at vi skal bli enda større og en enda mer samlet gjeng - med stort mangfold og flere, fine folk!

I slutten av september var mange fra oss i Norge på RE/MAX konferanse i Cannes med ca 2 000 kollegaer fra de ulike landene i Europa. Der fikk vi virkelig føle på den fantastiske energien og motivasjonen det gir å være en del av et fantastisk, verdensomspennende nettverk.

Vi er utrolig stolte over å være en del av verdens største eiendomsmeglerkjede!

September 2022

Velkommen Sondre Haukelidsæter!

Sondre er nyansatt trainee ved RE/MAX Eiendomsmegling i Ski og går siste året på eiendomsmeglerstudiet på BI. 

Før studiene på BI har Sondre jobbet 2 år med salg i USA. 

Dette sier Sondre om å bli eiendomsmegler:

«Jeg gleder meg til å møte og hjelpe mange ulike mennesker med å både selge og finne sin bolig. Jeg syns eiendomsbransjen er spennende fordi det er så et bredt fag og vi alle ønsker å eie egen eiendom. 

Jeg har ønsket å bli eiendomsmegler fra jeg var ca 17/18 år og tror yrket passer meg perfekt. Jeg er en energisk person som kan yte bra i dette yrket.»

Vi ønsker Sondre sterkt velkommen til vårt lag, og vet han vil styrke oss med sin positive energi og ønsket om å bidra!