Styling

Å dekorere eller style boligen før salg kan utgjøre en stor forskjell med tanke på hvordan leiligheten eller huset fremstår på bilder og i annonser, som igjen kan påvirke sluttresultatet i din boligsalgsprosess

Målet med en styling er å få til en bedre salgsprosess og få boligen til å fremstå på best mulig måte i annonsene og til visning slik at den blir mest mulig attraktiv for interessenter og kjøpere.

En boligstylist kan hjelpe til med å vise muligheter, potensiale og løsninger i din bolig, som også kan være til inspirasjon for dine kjøpere.

Vi tilbyr ulike pakkeløsninger tilpasset deg og din bolig, samt at vi hjelper med veiledning for å gi et overblikk og tips på hva som burde ryddes bort, evt. pusses opp/repareres, plassering av møbler, fargesammensetninger, og hva som bør fremheves på bildene.

Vi delstyler din bolig ved å legge til f.eks tekstiler, bilder og interiørgjenstander i tillegg til det du allerede har av møbler og annet interiør.

Er huset eller leiligheten tom, kan vi fullstyle din bolig med det som trengs av møbler, interiør, tekstiler, planter m.m. Dette for å vise frem boligens potensiale.

I tillegg kan vi style din uteplass enten det er inngangsparti, hage, terrasse eller balkong, og om du ønsker du friske planter, blomster, urter, frukt e.l kan dette legges til den pakkeløsninger du ønsker – både inne og ute.

Vi brenner for å skape en innbydende og delikat atmosfære som passer til akkurat din bolig, for at du skal få flest mulig interessenter som kommer på visning.