RE/MAX vokser i Norge

Med en historie som strekker seg tilbake mer enn 40 år og med mer enn 123 000 meglere som jobber i over 120 land, er RE/MAX den største merkevaren i eiendomsbransjen. 

bybilde

RE/MAX har hatt suksess fordi vår fokus er på menneskene – våre kunder, eiendomsmeglerne og eiere. RE/MAX tilbyr eiendomsmeglerne de beste arbeidsverktøyene, en internasjonal merkevare, verdifull støtte og konsekvent høy standard på alle våre tjenester i alle ledd. Våre kunder og franchisetakere har en stor fordel fra det profesjonelle internasjonale nettverket som forenkler samarbeidet ved kjøp og salg i utlandet.

RE/MAX er bygget som franchise med lokale eiendomsmeglere som eier og driver kontorene i Norge. Det vil si at det er norske eiere i Norge som kjenner lokale forhold, lover og regler.

RE/MAX skal oppleves som et friskt pust inn i bransjen og ønsker å vinne forbrukerens hjerte gjennom å fremstå nyskapende, informative og ærlige.

Kulturen i RE/MAX er preget av en voldsom vilje til å endre og forbedre meglertjenestene i alle de markeder vi er i. Det gir et sterkt engasjement som smitter og preger hver eneste megler i RE/MAX kjeden. RE/MAX meglere kjennetegnes ved høy faglig kunnskap, entusiasme og etterrettelighet - verdier vi setter enormt høyt og som vi vet er ønsket og etterspurt. Derfor velger våre kunder RE/MAX og derfor velgere våre meglere å gjøre karriere i RE/MAX.

Engasjement smitter

Som forberedelse til nyetablering i Norge gjorde RE/MAX i 2016 en grundig analyse. Vi lanserer nå et konsept tilpasset det norske markedet med nye, spennende tjenester og norske leverandører. 

RE/MAX Norge skal vokse i takt med en grundig rekrutteringsprosess, slik at man finner de riktige franchisetakere og eiendomsmeglere med den rette innstilling og sans for kvalitet. 

Første kontor ut er Bergen, og målet er å etablere seg i alle landets regioner.