Personvernerklæring

Denne personvernspolicyen beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du besøker https://www.remax.no/ ("nettstedet"), eller når du deltar i våre sosiale medier ledende annonser. RE/MAX Norge driver nettstedet og eier rettighetene til nettstedet. 

Hvilke personlige opplysninger samler vi inn? 

Når du sender inn en beskjed til oss via vårt kontaktskjema får vi din kontaktinformasjon. Dersom du deltar på annonser hvor du må sende inn din kontaktinformasjon, mottar vi de opplysningene du velger å sende inn.

Personlig informasjon fra tredjepart 

Vi kan motta informasjon om deg fra tredjeparter. Hvis du for eksempel får tilgang til våre nettsteder eller tjenester via en tredjepartsforbindelse eller pålogging, for eksempel via Facebook-pålogging eller Google-pålogging, eller hvis du samhandler med ledende annonser på våre sosiale medier. Denne informasjonen kan inneholde, men er ikke begrenset til, bruker-IDen som er knyttet til kontoen din (for eksempel Facebook UID), en tilgangstoken som er nødvendig for å få tilgang til tjenesten, all informasjon som du har tillatt tredjepart å dele med oss, og all informasjon du har offentliggjort i forbindelse med denne tjenesten eller angitt i en ledende annonse. Du bør alltid gjennomgå og om nødvendig tilpasse personverninnstillingene på tredjeparts nettsteder og tjenester før du kobler til eller kobler dem til nettstedet vårt. Du kan også oppheve din tredjepartskonto fra nettstedet vårt ved å justere innstillingene dine på tredjepartstjenesten. Hvis du fjerner din tredjepartskonto, mottar vi ikke lenger informasjon samlet om deg i forbindelse med den tjenesten.

Hvordan bruker vi dine personlige opplysninger? 

Vi bruker brukerinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle eventuelle forespørsler som er lagt inn på nettstedet.

I tillegg bruker vi denne brukerinformasjonen til:

• Å kommunisere med deg.

• Administrere nettstedet vårt og for interne operasjoner, inkludert feilsøking, dataanalyse, testing og forskning.

• Når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss, gir du informasjon knyttet til våre produkter eller tjenester. 

Med hvem deler vi dine personlige opplysninger? 

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. 

Vi bruker følgende tredjeparter:

• Google Analytics - for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet; Du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/ . Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

• Samarbeidspartnere- vi deler dine personlige opplysninger dersom du har oppgitt informasjonen din via ledende annonser. Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stevning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter. 

Adferdsmessig annonse 

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI") pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work Du kan velge bort målrettet annonsering ved å gå til følgende lenker:

• Facebook - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

• Google - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances utvalgt portal på: http://optout.aboutads.info/

Hvordan reagerer vi på "Spor ikke" forespørsler? 

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser. 

Hva er dine rettigheter? 

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor. I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA. Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde plasseringsdata (EXIF, GPS, osv.) Inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut plasseringsdata fra bilder på nettstedet. Hvis du har en konto på nettstedet vårt, har lagt igjen kommentarer på nettstedet vårt, eller kjøpt på nettstedet vårt, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har oppgitt til oss. Du kan også be om at vi sletter personlige opplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål. Du kan gjøre det ved å sende oss en e-post til office@remax.no. Vi sender deg en bekreftelseslink for å bekrefte forespørselen din. 

Hvor sender vi dataene dine? 

Dataene vi samler inn fra deg, kan overføres til og lagres på, en destinasjon utenfor EØS-området. Det kan også behandles av ansatte utenfor EØS som arbeider for oss eller for en av våre leverandører eller konsernselskaper. Ved å sende inn dine personlige opplysninger, godtar du denne overføringen, lagringen eller behandlingen. Vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene. Når vi har mottatt informasjonen din, bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

Hvordan beskytter vi dataene dine? 

For å beskytte dataene dine har vi kryptert nettstedet vårt med SSL. Dette sikrer en sikker dataoverføring mellom deg og våre servere når du besøker nettstedet vårt. Vi håndhever også brukerne våre for å angi et sterkt passord, og vi skanner regelmessig våre servere for skadelig programvare. 

Hvilke databrudd prosedyrer har vi på plass?

Vi vil varsle deg innen 48 timer etter at vi har sett et brudd på våre servere. Vi vil da informere deg om at dataene dine er blitt kompromittert og hvilke tiltak som vil bli tatt. 

Hvem i vårt team har tilgang til dine data? 

Medlemmer av teamet vårt har tilgang til informasjonen du gir oss for å støtte deg, og gi den beste kundeservice mulig. 

Endringer i denne policyen 

Vi kan oppdatere disse personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker. 

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om vår personvernspraksis, eller hvis du har spørsmål, vennligst send en melding til post@remax.no.