Enkelt å selge boligen med RE/MAX

Lurer du på hvordan kundene opplever å selge boligen sin gjennom RE/MAX? Vi har tatt boligpraten med boligselger Joachim Lindseth. Han forteller om en enkel og stressfri bolighandel da eiendomsmegler Jostein Engen ved RE/MAX Inhouse Eiendomsmegling i Ski solgte boligen hans tidligere i år.

stue

Hvorfor valgte du RE/MAX?

– Jeg har tidligere kjøpt en leilighet av Jostein og opplevde han som en profesjonell og faglig dyktig megler. Jeg har fulgt hans karriere i noen år nå og det har bekreftet dette inntrykket. Jeg følte meg derfor trygg på at Jostein og RE/MAX kunne ta seg av boligsalget mitt på en god måte.

Hvordan opplevde du salgsprosessen?

– Jeg opplevde hele salgsprosessen som veldig enkel. Jeg fikk god veiledning underveis og jeg slapp å tenke på så mye. Jeg fikk det jeg trengte på mail, fylte det ut og så gikk hele prosessen på skinner. Dersom jeg hadde spørsmål underveis fikk jeg raskt svar hver gang.

Hva vil du trekke fram som spesielt bra?

– Jeg var veldig fornøyd med oppfølgingen. Jostein er en utrolig god megler som jeg kunne sparre og drøfte med når det var ting jeg var usikker på. Jeg er imponert over hvor rask oppfølging jeg fikk og hvor serviceinnstilt han var både før, under og etter salget. Han har skikkelig pågangsmot og er en flott fyr å jobbe med. I tillegg hjelper det jo selvfølgelig at vi har en god kjemi. Jeg vil absolutt anbefale RE/MAX til andre som skal selge boligen sin.

Vurderer du å selge boligen din? Ta boligpraten med oss i RE/MAX