6 grunner til å bli med på RE/MAX-laget

Har du en gründer i magen og ønsker å starte et eiendomsmeglingskontor? Da er du kanskje vår neste franchisetaker. Vi leter etter deg som vil være med å bygge opp verdens største eiendomsmeglerkjede i Norge.

jobb

Vi brenner for eiendomsmegling, og mener at det er på høy tid å tenke nytt når det gjelder bolighandel i Norge. Vi vil utfordre etablerte sannheter og gi kundene en stressfri bolighandel med smartere, tryggere og mer brukervennlige løsninger. Vi har et ekte engasjement i alt vi gjør, og bygger sterke og langsiktige relasjoner med våre kunder og deres nettverk. 

Deler du disse tankene er du god som gull for oss. Nedenfor har du 6 gode grunner til at du bør ta en prat med oss:

#1 | Du blir del av en verdenskjent merkevare

RE/MAX er verdens største eiendomsmeglerkjede og har en etablert markedsposisjon internasjonalt. Det er høy grad av merkevarekjennskap og merkevaren blir gjenkjent «overalt» hvor du reiser. Nå vil RE/MAX ta en markedsledende posisjon i Norge ved å fokusere på innovasjon og digitalisering.

#2 | Effektiv onboarding og oppfølging

For å komme raskt i gang har vi klart forretningsmodellen og de verktøyene som skal til for at du skal kunne fokusere på det du er god på og dermed sikre rask vekst. Vi hjelper gjerne med rekruttering.

For oss er det aller viktigste at du og ditt kontor skal lykkes. Vi har derfor gode opplæringsverktøy tilgjengelig for dine meglere og du får løpende salgsstøtte og oppfølging til å drive selskapet på best mulig måte. Vi tilbyr også ledertrening og salgscoaching.

#3 | Drømmen om noe eget blir til virkelighet

«Best of both worlds» er det noe som heter, og det er nettopp det du får hos oss. Du driver ditt eget, men har RE/MAX i ryggen. Vi vet at for å lykkes trenger du stor frihet til egen drift, men du trenger også hjelp, støtte og en stor heiagjeng. Hos oss er du en lokal bedrift, men har tilgang til våre stordriftsfordeler.

#4 | Synlighet

Menneskene er RE/MAX sin største og viktigste merkevare. Du får god støtte til å bli synlig i ditt lokale marked og full tilgang til maler for materiell. Vår markedsavdeling kan også hjelpe deg med PR, annonser og annet spesialtilpasset materiell. I tillegg får du en egen underside på www.remax-norge.no som er styrt sentralt slik at du slipper å tenke på å bygge domeneautoritet og holde oversikt over SEO for å sikre synlighet. Du får også din egen Facebook-side slik at du kan bygge synlighet lokalt.

#5 | Nettverk

Ved å bli med som franchisetaker i RE/MAX får du tilgang til et stort nettverk hvor du kan utveksle erfaringer om daglige utfordringer og gleder. Det skal jo være både gøy og utviklende å gå på jobb, og det tilrettelegger vi for. Du blir en del av et faglig og sosialt miljø som møtes ved felles norske samlinger og turer til internasjonale kongresser. Daglig får du delta i erfaringsutveksling via Workplace og andre digitale verktøy som tilrettelegger for god samhandling.

#6 | Bli morgendagens eiendomsmegler

Vi ønsker å bygge opp en kjede som består av nytenkende meglere og ledere. Derfor støtter vi eiendomsmeglere som tenker nytt rundt hvordan vi kan hjelpe kunder til å få en enda bedre opplevelse av bolighandelen. RE/MAX er et friskt pust som ønsker å utfordre et etablert og tradisjonelt marked.

Høres dette fristende ut? Dersom du ble nysgjerrig på oss og vil vite mer om hvordan det er å være en del av RE/MAX-familien, ta kontakt så slår vi av en helt uforpliktende prat !