Om oss

RE/MAX er bygget som et franchisekonsept med lokale foretaksledere som eier og driver kontorene i Norge med stor frihet og fleksibilitet. Vårt fokus er på menneskene - våre kunder, de ansatte og gründerne.

- It`s more than selling real estate.

RE/MAX NORGE

RE/MAX har en lang, internasjonal historie som strekker seg tilbake mer enn 40 år. Det er mer enn 144 000 meglere i over 110 land, og dette gjør RE/MAX til verdens største eiendomsmeglerkjede!

Årlig samles RE/MAX Europa til en konferanse som kalles RE/MAX Convention, som er en profesjonell konferanse med utallige foredrag med inspirasjon og motivasjon for å utvikle kontorene og enkeltmeglerne videre.

Vi er utrolig stolte over å være en del av dette!

Pr i dag har vi 6 kontorer som strekker seg fra Oslo til Sarpsborg, med Ski og Moss i mellom.

Vi har et globalt nettverk som gjør det mulig å selge eiendommer på tvers av landegrenser, og en stor salgskultur med lokal tilstedeværelse.

Think global - act local!

Vi tilbyr våre ansatte de beste arbeidsverktøyene, en internasjonal merkevare, verdifull støtte, stor frihet og vi skaper muligheter for alle.

Vi har en flat organisasjonsstruktur som gir muligheter for alle i hele kjeden. Vi inkluderer alle i utvikling og strategi. Ved dette gir vi alle, uansett stilling, en sterkere følelse og opplevelse av å være en del av noe stort. I RE/MAX kan alle bidra med idèer og forslag, og de blir verdsatt og tatt i betraktning. Vi ønsker at alle skal føle seg som en del av RE/MAX-familien.

RE/MAX-familien

Vi hjelper deg gjerne

I RE/MAX brenner vi for å gi våre kunder en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe vi kan hjelpe deg med.