Bli kjent med Adrian Hetlevik Jensen

Adrian har over 10 års erfaring som eiendomsmegler og vi er glade for å ha han med på laget.

Etter en karriere i forsvaret på 3 år, peilet jeg meg inn på eiendomsmegling og har ikke sett meg tilbake siden. Nå har jeg jobbet med eiendom i over 10 år og trives veldig godt med det. Salgsprosessen kan virke stressende og uoversiktlig, og derfor er jeg opptatt av å legge til rette for en bekymringsløs og trygg bolighandel for boligselger og boligkjøper. Jeg har gode samarbeidspartnere og et godt team rundt meg, for å kunne optimalisere presentasjonen av boligen.

Det å bare få én person ekstra på visning, eller én person ekstra i budrunden, kan ha enormt mye å si for sluttresultatet. Jeg motiveres derfor av å kunne yte profesjonell og kompetent service, med tett oppføling fra oppdragsinngåelse til salg og overtakelse.

På fritiden liker jeg godt å være i fysisk aktivitet. Da går det mye i styrketrening, padel og annet. Jeg har også en lidenskap for matlagning.

Bare ta kontakt. Jeg er alltid tilgjengelig.

 

Adrian Hetlevik Jensen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

915 29 150 

adrian.jensen@remax.no  

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!