Bli kjent med Per Ole Østmark

Mine kunder har tillitt til meg fordi jeg er en stødig og erfaren eiendomsmegler som gjør en god jobb.

Per Ole Østmark

Fagansvarlig og Eiendomsmegler MNEF

482 01 313  

per.ole.ostmark@remax.no 

Før jeg ble med i Meglerhuset Borg jobbet jeg selvstendig og holdt i salgsprosessen fra A til Å.

Denne erfaringen gjør at jeg i dag har full kontroll hele veien. Er det noe kunden lurer på, har jeg som regel svaret. Velger du meg som eiendomsmegler kan du være trygg på å bli godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Det beste med å være eiendomsmegler er at jeg får treffe nye mennesker. I tillegg liker jeg spenningen av de utfordringene man får som eiendomsmegler. Dette kan være å selge seg inn på befaring eller kjøre en budrunde. Det gir en ekstra motivasjon når man får et salg etter en befaring, eller man får til en vellykket budrunde. Den aller beste følelsen er når både selger og kjøper sitter igjen og føler at de har gjort en god handel. Det er et vellykket salg for meg.

Mitt lokalområde

Sarpsborg er en by i vekst og det er et godt sted å vokse opp. Byen har et stort rekreasjonsområde med både lysløyper, turstier og en lang kystlinje med flere offentlige badeplasser. Bykjernen er i en fin størrelse og har en trivelig gågate og et torg. Det er lett å trives i en by som har så mye å tilby, og derfor er det så givende å være eiendomsmegler her.

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!