Bli kjent med Laila Bergh

Laila startet som Eiendomsmegler i 2005 i Fredrikstad, og jobbet der i noen år, før hun vendte hjem til Sarpsborg der hun er født.

Laila Bergh

Eiendomsmegler MNEF / Partner

971 09 701  

laila@remax.no 

Siden den gang har hun solgt mer enn 1000 boliger, hytter og prosjektboliger, og hun har et brennende engasjement for eiendomsmegling og faget. Laila har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå. 

Hun har de siste årene i tillegg til å være Eiendomsmegler vært daglig leder og drevet eiendomsmeglerforretninger i Sarpsborg. Da hun fikk tilbud om å slå seg sammen med og bli partner i Meglerhuset Borg var det med stor glede. Her får hun det beste av to verdener. Det beste med jobben er alle menneskene hun møter, og den kreative prosessen rundt hvert eneste salg. Det er blitt en livsstil.

Ingen dager er like, og utfordringene står i kø hver eneste dag og uke. Det trigger henne. For Laila er det viktig å trene for å klarne hodet og stå løpet i en krevende hverdag med mange baller i luften.

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!