Bli kjent med Geir Inge Rangøy Johannessen

For meg er det viktig at mine kunder opplever tillit og trygghet i en boligprosess.

Geir Inge Rangøy Johannessen

Eiendomsmegler

902 99 797  

geir.johannessen@remax.no 

Etter 22 år med eiendomsmegling, og over 2 000 boligsalg i Sarpsborg og omegn har jeg opparbeidet meg sterk lokalkunnskap og bunnsolid kontroll på salgsprosessen.

Jeg står på for at du skal få den beste oppfølgingen og høyest mulig pris for din bolig. I en salgsprosess er jeg god på å se løsninger for både kjøper og selger. Det kan eksempelvis være å fremheve kvaliteter ved en bolig og et område som ikke nødvendigvis er innlysende for interessenten, eller det kan være å gi råd til selger på hva som bør gjøres for å heve prisen på boligen.

Den ultimate godfølelsen er når jeg får til en pris for selger som de er fornøyd med samtidig som kjøper er begeistret over å ha kjøpt drømmeboligen. Det er dette som driver meg i å oppnå høyest mulig pris for selger samtidig som jeg får solgt drømmeboligen til kjøper.

I min jobb som eiendomsmegler får jeg møte mange hyggelige mennesker – og det er spesielt motiverende når de som har solgt gjennom meg før kommer igjen neste gang de skal selge.

Mitt lokalområde

Jeg kjenner ditt nabolag og hva folk setter aller mest pris på ved å bo her.

Sarpsborg har alt. Det er kort vei til E6, Fredrikstad, Halden, Moss og Sverige. Jeg er spesielt glad i nærhet til sjøen og det er omtrent alltid fint vær her. Jeg liker å besøke andre steder, men Sarpsborg er absolutt det beste stedet å bo – og det får jeg de som vurderer å flytte hit til å se også.

Kontakt meg for en hyggelig boligprat!

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!