Bli kjent Hans Erik Engebretsen

Fra jeg startet som megler i Ski/ Oslo, kom jeg hjem til Moss i 2006. Jeg har siden arbeidet her som eiendomsmegler, med erfaring fra alle typer eiendommer.

Hans Erik Engebretsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

46448443 

hans.erik.engebretsen@remax.no 

Min målsetting har hele tiden vært å gjøre mitt aller beste for kundene, med fokus på å gjøre alle deler av prosessen frem mot et salg litt bedre. Etter å ha arbeidet for flere selskaper, har jeg også høstet erfaring og plukket med meg det beste av kunnskap fra hvert sted.

Mitt mål i enhver salgsprosess er å skape trygghet og forutsigbarhet for mine kunder.

Jeg blir foretrukket som megler fordi jeg er spesielt god på oppfølging under hele prosessen, og sørger for en stressfri bolighandel. «Engasjert, ryddig, hjelpsom og tilgjengelig» er beskrivelser som går igjen når tidligere kunder beskriver meg. Derfor har jeg også mange kunder som kommer igjen og igjen.

Mitt lokalområde

Med beliggenhet i Varnaveien er dette et drømmemarked for en eiendomsmegler som meg! Jeg er selv oppvokst 500 meter unna, og kjenner derfor markedet i områdene i Moss meget godt.

Stor konkurranse om oppdragene og et komplekst boligmarked trigger mitt konkurranseinstinkt og motivasjon. Det er slett ikke rart dette er et populært sted å bo. Det er enkelt å komme seg til Oslo sentrum med et mangfoldig kollektivtilbud. Samtidig finnes et stort tilbud av friluftsmuligheter med nærhet til Oslofjorden, samt store grøntområder.

Her finner man alle typer boliger. Alt fra sjarmerende leiligheter, til flotte villaer og pent opparbeidede eiendommer. Konkurransen blant oppdragene er stor, men jeg vinner mange oppdrag på å være en god menneskekjenner og yte alt for kunden. I Moss finner du en stor variasjon i type mennesker med ulike behov – og det er nettopp det som gjør min jobb som eiendomsmegler så spennende!

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!