Bli kjent med Anne Mette Skar

Jeg er en serviceinnstilt eiendomsmegler som synes jeg har verdens beste og mest varierte jobb. 

Anne Mette Skar

Partner / Eiendomsmegler MNEF

980 15 622  

anne.mette.skar@remax.no 

Kontakten med kjøper og selger som er i forskjellige faser og situasjoner i livet, og hjemmene deres som er så ulike er spennende, og mitt bidrag til å hjelpe dem gjør hver dag unik.

Jeg har bachelor i eiendomsmegling fra BI og erfaring som megler på Gjøvik fra 2004, med mange salg av både boliger, leiligheter og hytter i Gjøvik, Land og Toten.

Mitt mål er å gjøre deg som kunde 100% fornøyd ved å levere kvalitet i alle ledd. Jeg har alltid vært opptatt av å gjøre jobben riktig, uten snarveger, og kvaliteten er veldig viktig. Både kjøper og selger skal alltid stå i senter av mitt fokus og sammen skal vi arbeide for å oppnå den best mulige salgsprosess. Jeg gjør alt jeg kan for å oppnå den beste salgssummen for akkurat din bolig! For å få til dette setter jeg opp en god salgsstrategi som er tilpasset for akkurat deg og din bolig. Jeg jobber med tett oppfølging av interessentene, og det er svært viktig for meg at både kjøper og selger føler seg godt ivaretatt og blir fornøyde. 

Gi meg muligheten til å sørge for at du får det beste resultatet, slik at du også får muligheten til å bli en av Norges mest fornøyde kunder.

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!