Oppland
Fjellandsbyen 154 A

Prisantydning
Kr 1 600 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Hytte
Byggeår 1993
Soverom 2
P-rom / BRA 41 / 41m²
Tomteareal 2 879m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Fjellandsbyen 154 A

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 45 m2
Totalt bruksareal: 41 m2
Totalt primærrom: 41 m2

Primærrom: Entré, kjøkken/stue, bad og 2 soverom.
Sekundærrom: Utebod uten målbare areal.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 21.06.19 utført av Amund Forset. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

2879 kvm. Eiet tomt

Felles eiet tomt. Hver seksjon disponerer sin naturlige del av tomten. Noe plen/naturtomt rundt leiligheten, gruset gårdsplass/biloppstillingsplass.

Byggemåte

Halvpart av tomannsbolig over ett plan. Punktfundamentert på pilarer. Yttervegger i isolert bindingsverk. Liggende utvendig trekledning. Trevinduer med 1+1 lags glass. Ytterdør i tre. Mønet skråtak i tre tekket med betongtakstein. Utvendige renner, nedløp og beslag i metall. Stålpipe med ildsted i stue. Etasjeskillere i trekonstruksjoner.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Det er flere punkter som har fått tilstandsgrad 1 og 2. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis. Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattester på eiendommene datert 27.04.04. Kopi av dokumentene fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Standard

Koselig halvpart av tomannsbolig med alt på ett plan. Leiligheten har to soverom og er i dag innredet med til sammen 6 sengeplasser. Kjøkken med åpen løsning til stuen. Her er det plass til spisestue og en koselig sofakrok foran peisovnen. Bad med enkel standard intallert med dusj og wc. Utvendig bod til oppbevaring av sportsutstyr. Romslig terrasse mot sør/vest med plass til hagemøbler, grill og denslags.

Kjøkken
Kjøkken i åpen løsning til stue hvor det er plass til spisestue. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog. Glatte fronter på skap og skuffer. Benkeplate i heltre. Fliser i benkeryggen. Det er plass til frittstående oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr.

Bad
Bad med fliser på gulv med varme. Malt trepanel på vegger og i himling. Servant med underskap og tilhørende speil med belysning. Badet har dusjkabinett og gulvmontert wc.

El-anlegg/VVS
Elektrisk anlegg med automatsikringer med i hovedsak åpent ledningsnett. Synlige avløpsrør i plast og synlige vannrør i kobber. Varmtvannsbereder på ca. 110 liters kapasitet fra 1993.

Generelle materialvalg
Innvendige gulv i hovedsak med tregulv. Malt trepanel på vegger og beiset trepanel i himlinger.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med strøm og vedfyring. Peisovn i stue. Panelovner på enkelte rom og varme i gulv på bad.

Energimerke

Det foreligger ikke energiattest da eiendommens bygning er frittstående med mindre enn 50 kvm bruksareal.

Diverse

Møbler og innbo kan eventuelt medfølge i handelen etter nærmere avtale med eier.

Beliggenhet

Halvpart av tomannsbolig på hyggelig hyttetun; tun 7 i Fjellandsbyen. Svakt sør/vestvendt terreng med tilnærmet flat tomt, gruset veger og biloppstillingsplass ved leiligheten. Flotte turmuligheter sommer som vinter, milevis med turløyper også for sykkel. Lysløypa som ligger rett ved tunet er den første som bli kjørt opp om vinteren og er populær for både liten og stor skiløper. Kort avstand også til alpinbakken med 17 nedfarter og 11 heiser. 5 min. å gå til Jokerbutikken der er det også startpunkt for 18-hulls golfbane.

Adkomst

Avkjøring fra Skeivegen og inn på Fjellandsbyen.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering for denne enheten er utenfor 154 A.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Avkjøring fra privat vei.

Reguleringsforhold

Området er regulert til fritidsbebyggelse iht. til reguleringsplan Skei Fjellandsby, PLANID 522 L12.174 datert 18.09.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Tun 7 Skeikampen Fjellandsby . Sameiet består av 11 leiligheter.
Leilighetens sameiebrøk er 1/11.

Følgende påkostninger er planlagt:
- Etter pålegg om montering av takstige til alle enheter er det vedtatt å innhente tilbud på dette.

Dyrehold er tillatt.

Vi gjør kjøper oppmerksom på at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. eierseksjonsloven § 23.

Se vedlagte vedtekter, øvrige dokumenter (budsjett/regnskap osv) for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

1 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
40 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 600 000,-))
--------------------------------------------------------
55 122,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 655 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr Kr. 13 493 pr. år
Vann- og avløpsbebyrer, renovasjon, branntilsyn, feiing og eiendomsskatt. for inneværende år.

Felleskostnadene utgjør kr. 1 458,- pr Mnd og inkluderer kr 592,- Á konto strøm, kabeltv/internett, snøbrøyting, andel til vel forening, styrehonorar/forretningsførsel og vedlikehold på tunet.

Det må i tillegg påregnes forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 322 002,- i følge Skatteetaten.

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 22.05.2019.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for krav som følger av sameieforholdet etter eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har kommunen legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter.
Følgende er tinglyst og vil følge eiendommen:
Seksjonering tgl. 15.04.1997 dbnr. 2484.
Kopi av dokumentet fåes ved henvendelse til megler.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,3 % av salgssummen
Tilretteleggingsgebyr: kr 10900,-
Grunnpakke: kr 10900,- tillegg for evn. avisannonsering/digitalannonsering.
Garantiforsikringspremie: kr 2950,-
Visningshonorar: kr 3000,- pr. visning
Oppgjørshonorar: kr 6000,-
Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 25.06.2019.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 15.07.2019 09:41. Saksnr. 18-19-0042

empty