Velkommen til Mekketvegen 9!
Velkommen til Mekketvegen 9!

Oppland
Mekketvegen 9

Prisantydning
Kr 2 590 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 2006
Soverom 2
P-rom / BRA 95 / 121m²
Tomteareal 818m² (Eiet tomt)
Energimerke C

Velkommen til Mekketvegen 9

Enebolig med fin beliggenhet i ytterkant på boligområde ved gamle Nordlien skole. Boligen er praktisk, har en arealeffektiv planløsning med alt på ei flate. Det er 2 soverom i boligen. Praktisk vaskerom/tekniskrom. Stue, kjøkken og entré.

Koselig hage med solrikterrasse. Usjenert beliggenhet. Garasje med plass til en bil og asfalytert gårdsplass.

Kort vei til skole- og barnehage, bussholdeplass og gangvei som tar deg til Gjøvik sentrum. Mange fine turområder i umiddelbar nærhet.

Velkommen til Mekketvegen 9 i Nordlia.

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 132 m2
Totalt bruksareal: 121 m2
Totalt primærrom: 95 m2

Primærro: Entré, vaskerom/tekniskrom, gang, kjøkken, bad/wc, 2 soverom og stue.
Sekundærrom: Bodrom/klesrom.

Frittstående garasje: Bra: 21 kvm.
Innhold: Biloppstillingsplass.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 01.04.19 utført av Kjell Åge Pinslund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

818 kvm. Eiet tomt

Liten flat og lettstelt tomt som ligger usjenert til med utsikt til nærliggende landbruksområder og boligbebyggelse. Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantninger. Asfaltert gårdsplass. Solrikt.

Det oppgitte tomtearealet er fra kommunens kartweb, eventuelle senere arealavvik kan ikke påberopes.

Byggemåte

Enebolig over ei flate fra Alvsbyhus. Byggegrop av grus/jord. Fundamentert på støpte søyler og mellomgående betongelementer. Luke til krypkjeller på bod/klesrom. Jordgulv med plast over i krypkjeller. Grunnmursventilasjon. Drenering fra byggeår. Boligen er oppført i bindingsverk med stående panel. Overbygget inngangsparti. Vinduer med isolerglass og sprosser fra 2006. Mønet takkonstruksjon tekket med profilerte takplater. Utvendig luke til kryploft. Malte stålrenner og nedløp. Stålpipe med rør til over yttertak. Etasjeskille med trebjelkelag i 1.etasje.

Enkel garasje fundamentert på støpt plate. Oppført i bindingsverk med utvendig stående panel. Mønet takkonstruksjon tekket med Decra takplater. Renner og nedløp på hver side. Vindu og dør. Motorisert rulleport.

Vedlikhhold/tilstand
Boligen framstår som godt vedlikeholdt og i bra stand, eier har foretatt en del innvendig oppgraderinger senere år.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.
Det er flere punkter som har fått tilstandsgrad 2. ingen punkter har tilstandgrad 3.

Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.09.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Standard

Praktisk enebolig med arealeffektiv planløsning med alt på ei flate. Normal standard med flere moderniseringer og vedlikehold de senere år. Boligen inneholder entré, stue med flere møblerings muligheter og med utgang til solrik terrasse og hage. Kjøkken med plass til spisegruppe. Bad, vaskerom og teknisk rom. 2 soverom med garderobeskap. Et av soverommene har klesrom/bod.

Kjøkken
Kjøkken med lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Over- og underskap med god oppbevaringsplass. Fliser i benkeryggen. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Frittstående plass til komfyr. Kjøkkenet har plass til spisegruppe.

Bad & Vaskerom/Teknisk rom
Bad med våtromstapet på vegger og flisplater i dusjhørne. Belegg på gulv med gulvvarme. Nedfelt vask i innredning med skuffer. Høyskap på hver side. Tilhørende speil med belysning. Veggdusj og gulvmontert wc.

Pralktisk vaskerom og teksnisk rom med gulvsluk, skyllekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder og Nibe varmeanlegg med radiatorer til alle rom. Sikringsskap.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap plassert på vaskerom/teknisk rom. El-anlegg med automatsikringer og skjult anlegg. Kontroll på el-anlegg i 2019 etter opplysning fra eier. PVC avløpsrør utvendig og innvendig. Plast vannrør utvendig og kobberrør innvendig, Varmtvann fra NIBE varmeanlegg.

Generelle materialvalg
Takess og malte plater i himling. Vegger med malte overflater, malt tapet, flisplater og våtromstapet. Gulv med laminat og belegg.

Annet
Malt alle overflater i 2017/2018.
Nytt laminatgulv på alle rom utenom et soverom, bad og vaskerom i 2017/2018.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med Strøm og vedfyring. NIBE strømfyrt varmeanlegg med radiator i alle rom, gulvvarme på bad. Peisovn i stue.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Enebolig beliggende i Nordlia, kort vei fra Gjøvik sentrum og gangavstand til skole- og barnehage. Nordlia er et svært familievennlig område som ligger ca. 6 kilometer sør for Gjøvik sentrum Til Lena som er kommunesenteret i Østre Toten kommune er det ca. 12 kilometer. Nordlia er ei lita landlig bygd med gode oppvekstvillkår med nærhet til skog og mark samtidig som du i nabolaget har mange koselige naboer og mange barn å leke med. Fra eiendommen er det kort vei til bussholdeplass. Fra rv 33 er det gangvei inn til Gjøvik sentrum.

I nærområdet er det umiddelbar nærhet til skog- og markaområder med fine turmuligheter i en hektisk hverdag. Kort vei til Kolbjørnrud hoppbakke som drives og driftes av Østre Toten skilag i vinterhalvåret. En liten kjøretur på ca. 6 kilometer i retning Lena over høgda finner du Karidalen idrettsarena med et fantastisk skitilbud i form av langrenn og skiskyting. Rullskibane i sommerhalvåret.

Toten frisbeeklub har tilholdssted her med en ny og populær aktivitet kalt frisbeegolf eller discgolf, anlegget åpnet i juni 2018 og er en 18 hullsbane.

Adkomst

Avkjøring fra Nordlivegen og inn på Mekketvegen.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasje med plass til en bil. Ellers parkering på egen asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Reguleringsforhold

Området er regulert til Boligformål iht. til reguleringsplan Nordli gamle skole/Bekkelundsgrenda datert 16.06.1995 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler eller kommunen.

Prisantydning inkludert omkostninger

2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
79 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 669 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr Kr. 15 525 pr. år
Vann- og avløpsgebyrer, renovasjon, eiendomsskatt, feiing- og tilsyn. for inneværende år. Inkl. kr 5 715,- i eiendomsskatt.

Vann- og avløp etter forbruk. Vannmåler er montert.

Vann pr. kbm kr. 23,00
Avløp pr. kbm kr. 30,45

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 541 310,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 948 714,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

Ingen tinglyste heftelser.
Registrering av grunn tinglyst 08.03.1990 dbnr. 2307.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 2,5 % av salgssummen
Garantiforsikringspremie: kr 2950,-
Tilretteleggingsgebyr: kr 10900,-
Grunnpakke: kr 10900,-
Visningshonorar: kr 3 000,-pr. visning
Oppgjørshonorar: kr 6000,-
Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget. I tillegg kommer evn. kostnader for ytterligere markedsføringstiltak.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 21.06.2019.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 18.07.2019 08:41. Saksnr. 18-19-0014

empty