Viken

Husjordløkka 41

Prisantydning
kr 4 180 000
Eieform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2008
P-rom / BRA
97 / 100 m2
Soverom
3
Tomteareal
Fellestomt 6822 m2
Energimerke
D
 • Kort om boligen

  En meget lys og tiltalende endeleilighet med eget inngangsparti og gjennomgående, god planløsning som skaper en flott boligopplevelse!

  Leiligheten inneholder: stue/spisestue/kjøkken, 3 soverom, bad, bod og gang/entré.

  Store vindusflater i stue/spisestue slipper mye lys og det er utgang til solrik, sydvestvendt terrasse. Flott, tilbaketrukket beliggenhet på feltet mot borettslagets grøntarealer med fint utsyn mot Son. Det er montert screens og elektrisk markise for solskjerming.

  Kort vei til offentlig kommunikasjon, tog, skole, barnehager og øvrige servicetilbud, samt kort vei til marka med rekreasjonsmuligheter og turer.

  Bod og 2 garasjeplasser i kjeller med tilgang via trapp eller heis.

  * Borettslag med IN-ordning.
  * Mulighet for el-bil lading
  * Fiber/Kabel-TV innstallert via Borettslaget

  Dette sier eier selv om leiligheten og nærområdet:
  Vi ble tiltrukket av Son, det lille, vakre stedet - fullt av liv på sommeren. Vi likte veldig godt beliggenheten for leiligheten med kort gangavstand til barnehager, skoler og matbutikker. Det er også kort avstand til stranden og sentrum.

  Det er mange alternativer for forskjellige sports aktiviteter i umiddelbar nærhet med svømmehall, tennisbane, hånballhall, fotballarena og fitness/treningssenter på Sletta.

  Det er kort vei til bussholdeplassen som sikrer en enkel tilnytning til Sonsveien togstasjon, som man også kan gå eller sykle til.

  Når det gjelder leiligheten så er det en veldig solrik leilighet, med store vinduer og stor veranda. Samtidig så er det en varm leilighet om vinteren.
  Det er også god planløsning, samt at den er veldig lett å holde ren og vedlikeholde leiligheten. Borettslaget er godt driftet og tar vare på fellesarealer.

  Venner og familie liker at leiligheten er romslig og åpen, med store vindusflater men samtidig koselig. De liker også det mørke gulvet vårt.

  Det vi liker best med nærområdet er at Son har veldig gode restauranter, kaféer og andre små butikker, som bakeren, fiskebutikken og blomsterbutikken. Det er nydelige turområder rundt kysten og med stier og skogsløyper.
 • Salgsoppgave

 • Budgivning

  Husk å sett deg godt inn i objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud.

  Gi bud

Linda Heltmark Harris

Linda Heltmark Harris

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig/Grafiker

93 00 77 36

linda.h.harris@remax.no

Jostein Engen

Jostein Engen

Daglig Leder/ Eiendomsmegler MNEF

95 76 71 14

Jostein.Engen@remax.no