Bli kjent med Ole André Heen-Olsen


Mitt motto er at den lille forskjellen kan utgjøre hele forskjellen. Med lang erfaring i å omsette alle typer eiendommer, har jeg lært at hvert boligsalg er unikt. Salg av bolig kan sammenlignes med å fiske - man må bruke de riktige verktøyene, tilpasse seg til rett tid og benytte de riktige teknikkene.

Jeg forstår at kjøp og salg av bolig er personlig, og jeg vil være der for deg og dere gjennom hele prosessen. Når både kjøper og selger er fornøyd, har vi et vellykket boligsalg.

Som Gjøvik-gutt, med erfaring som eiendomsmegler både fra Hamar og Lillehammer, samt som prosjektselger for et husbyggerfirma på Gjøvik, har jeg en god lokalkunnskap i både by og bygd. 

Etter eiendomsmeglerutdanning på BI og påfølgende 10 år som eiendomsmegler, har jeg vært vertskap og daglig leder i en lokal reiselivsbedrift. Etter en pause fra meglerbransjen er jeg nå klar og supermotivert for å gjøre god jobb for deg.

Jeg har tilnærmet meg god kunnskap om både det bygg-tekniske, interiør og eksteriør. I kombinasjon med lokal tilknytning, gjør det at jeg kan være det beste eiendomsmeglervalget for deg. Som medlem av Norges eiendomsmeglerforbund (NEF) kan jeg sikre deg en trygg og faglig god eiendomshandel. 

Vi starter salgsprosessen med en hyggelig prat og legger opp en god strategi sammen. Mine medhjelpere og jeg vil følge dere tett gjennom hele prosessen, frem til overtagelse, oppgjør og reklamasjonstiden er gjennomført. 

Sammen skal vi finne den lille forskjellen som kan utgjøre hele forskjellen.

Ole André Heen-Olsen

Eiendomsmegler MNEF

oleandre@remax.no 

400 24 444  

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!