Bli kjent med Fredrik Zürcher

Jeg er en erfaren og ambisiøs leder innenfor salgsbransjen. Jeg har jobbet med salg i over 16 år, og har en utdannelse innenfor dette feltet.

Det fyller meg med stolthet at jeg nå kan være en del av RE/MAX Familien som Head of Expansion i RE/MAX Norge, og inneha en nøkkelrolle i bedriftens vekststrategi.

Personlig vil jeg beskrive meg selv som en dyktig salgsperson med erfaring innenfor butikkledelse, telefonsalg og dørsalg, samt 10 års erfaring som prosjektleder innenfor B2B salg.

Mine verdier bygger på tillit, lagånd og ærlighet, og jeg jobber hardt for å skape verdier for bedriften og samarbeide med andre for å nå felles mål.

 

Som en kreativ tenker med en proaktiv arbeidsstil, har jeg vært involvert i flere prosjekter med gode resultater.

Som Shop Manager i Telia klarte jeg å lede laget jeg tok over, til å oppnå budsjettmålene hver måned over lengre tid, samt skape motivasjon i laget for å være med på en slik suksess med ett øye på stabilitet.

Som prosjektleder B2B for HTH klarte jeg å inngå en rammeavtale mellom en stor Norsk Totalentreprenør og Eiendomsutvikler og HTH som kjøkkenleverandør ifm. et stort fritidsbolig prosjekt.

 

Jeg har klare mål for fremtiden, som inkluderer å fortsette å jobbe for å skape verdi for RE/MAX merkevaren og ivareta Franchise kontorets interesser.

Her ønsker jeg å bidra med tillit og et åpent samarbeid mellom Kjedekontor og Franchise Kontor, slik at vi kontinuerlig har en åpen relasjon for å utvikle RE/MAX dit Markedet går.

Fredrik Zürcher

Head of Expansion

930 71 203 

fredrik.zuercher@remax.no 

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte, og gi deg en ærlig, positiv og trygg kundeopplevelse. Ta kontakt for en hyggelig prat!